Jätä terveisesi!

Oletko entinen vai nykyinen kyläläinen, asutko täällä vakituisesti vai ehkä vain kesäisin? Ihalilitko maisemiamme lomamatkallasi? Suunnitteletko matkaa näille kulmille? Kerro terveisesi , ilahdumme niistä kovasti!

Siirrä/aseta puhekupla kuvaan hiiren avulla

Kirjoita teksti puhekuplaasi

Shape:
 
Kirjoittaja unto kinnunen, 20. elo, 2017
Raatevaaran koululaisia 1950 luvun taitteesta.
Sähköposti:
Kirjoittaja Pia Vuojolainen, 8. syys, 2015
Hei!
Mukava saada palautetta ja huomata, että sivuja tutkitaan. Sateinen kesä on kääntymässä syksyksi, tosin viljan puintisäitä odotetaan vielä tulevaksi, niitä kun ei ole aloitettukaan.
Kävin kyselemässä Vuojolaisen Alpolta (Huhtilammin vanhin miesasukas) mitä hän muistaa kyselemistänne ihmisistä ja asioista,Variksen perhe oli hänelle tuttu. Hänen muistinsa mukaan Lukkarisia ei ole Huhtilammella asunut. Sen sijaan tuossa naapurikylällä Palolla ( n. 5 km. päässä) on asunut Mauno ja Aune Lukkarinen, jotka molemmat ovat jo poistuneet keskuudestamme.

Otan vastaan myös ehdotuksia, mitä haluaisitte näiltä sivuilta lukea jatkossa?
Kirjoittaja Anna Maria Jääskeläinen, 3. syys, 2015
Hei!
Tietääkö kukaan, onko siellä Huhtilammella asunut aikoinaan Lukkarisia? Olen os. Lukkarinen. Maisemat näyttävät upeilta, tekisi joskus tulla katsastamaan esi.isien syntypaikkoja.
Sähköposti:
Kirjoittaja Rauli Rantala, 28. elo, 2015
Tervehdys Etelä-Karjalasta Kymijoen itäpuolelta! Lapsuudessa tuli käytyä vuosittain Oskolassa Mummon ja tädin luona(Takkula).Se ol ihanaa aikaa.Ainakin kerran tuli nähtyä toinenkin täti ja serkut(Karvila).Tutuiksi tulivat karjalaiset immeiset mm. Taimi Roivas ja Selma Törrönen.Huikea Kännisenrinne jäi hyvin mieleen,kun Ruposen Liikenteen.linja-auto oli vaikeuksissa siinä.Viime kesäkuussa tuli pitkästä pitkästä aekoo käytyä samoissa maisemissa ja nähtyä vanhaakin säilyneen esim.koulurakennuksen.Kännisenrinne tuli ajettua molempiin suuntiin muttei maistissa.Nuoruudesta tuttui immeisiikin löysin myös.Oli suurenmoista käydä Oskolassa vuosien päästä ja nauttia muistojen maisemista.
Sähköposti:
Kirjoittaja Tytti Randström, 22. tammi, 2015
Lämpimät terveiset täältä Siuntiosta.
Oskolassa olen viettänyt lapsuuteni kesät Elisa Mannisen ihanassa hoidossa. Muistan vielä naapurissa asuvan Griekkisen Villen joka oli seppä, sekä Variksen perheen. Ihania aikoja, jotka ovat kantaneet minua tässä elämässä. Ottakaa yhteyttä, niin voidaan vaihdella muistoja.

Kuulemisiin
Sähköposti:
Kirjoittaja Seija Heiskanen, 16. kesäkuuta, 2014, 16. kesä, 2014
Lämmin kiitos Eteläisten kylien esilaulajille yhteistyöstä vuosien varrella. Olemme muuttaneet mieheni kanssa Joensuun Karsikkoon. Elämä vaatii joskus isoa muutosta ja nyt oli sen aika. Toivottavasti tapaamme jossain, ehkä Oskolan juhannusjuhlilla! Kesälämpöisin terveisin Seija ja Juhani Heiskanen
Sähköposti:
Kirjoittaja Jaana Saari, 12. touko, 2014
Moi!
Terveisiä Tampereelta Pispalasta. Äitini on Tohmajärven Kutsusta eli Sirkka Tähkänen o.s. Haverinen ja mummoni on Kiihtelysvaarasta Anni Haverinen o.s. Kämäräinen. Itse olen käynyt pienestä pitäen siellä teillä päin joka kesä. Vaikka olenkin ihan paljasjalkainen tamperelainen, tunnen suurta kotiseuturakkautta Oskolaa ja Huhtilampea kohtaan! Parhaimmat lapsuusmuistot liittyvät siihen, kun äidillä alkoi kesäloma ja lähdettiin autolla ajamaan kohti Itä-Suomea! Majoituttiin Huhtilammella kummeillani Hilkka ja Alpo Vuojolaisella tai sitten Oskolan Sammalvaarassa äitini tädin Irja Kortelaisen luona. Teillä on siellä ehdottomasti Suomen kauneimmat maisemat! Toivottavasti pääsen taas tulevana kesänä niistä nauttimaan!

Lämpimin terveisin Jaana
Sähköposti:
Kirjoittaja Voitto Nylander, 10. maalis, 2014
Hei! Minäkin olin todella iloisesti yllättynyt näistä sivuista! Olen syntynyt Oskolassa v. 1948, Suntiovaarassa. Isäni rakensi pienen mökin isältään ostamalle maapalalle, lähelle ukkini, Matti Nylanderin tilaa. Olin muistaakseni noin 4v, kun muutimme Joensuuhun, mutta yllättävän paljon muistan tapahtumia varhaislapsuudestani Oskolassa! Terveisiä vaan kaikille, jotka tunnistavat minut!
Sähköposti:
Kirjoittaja Eino Sykkö, 2. joulu, 2013
Hei! Olen todella ilosesti yllättynyt kun selailin näitä kyliensivuja!

Uusimmat kommentit

02.06 | 20:30

Kauniissa Karjalan vaaramaisemissa luonnon keskellä sijaitsee rauhallinen rivitaloyhtiö. Huhtilammen kylältä löytyvästä talosta on vapaana edullisia ja siistikuntoisia asuntoja. Kaikki kylpyhuoneet ovat juuri tyylillä remontoituja. Jänisjoen vesireitti ta

...
04.04 | 17:41

Hei Tuula! Kyllä me teidät täällä muistamme oikein hyvin!
Tervetuloa käymään taas!

...
24.03 | 08:17

Tervehdys Hämeenlinnasta. Kivoja valokuvia ja ihana käsintehty kartta. Toimimme mieheni kanssa Raatevaarassa 1995-2005. Sinne jäi sydämemme.

...
07.11 | 19:12
Vatasen kanala on saanut 2